Rules and regulations Jet Ski

Documents
Plovilo se može iznajmiti samo uz predočenje važećeg dokumenta sa fotografijom.
Fuel
Gorivo nije uključeno u cijenu najma. Plovilo se uvijek dobije sa puni spremnikom goriva i tako se treba i vratiti
Payments
Vožnja se uvijek plaća unaprijed. Platiti se može u gotovini i svim važnijim kreditnim karticama. Povrata novca nema osim u slučaju izuzetno lošeg vremena ili neke nepredviđene okolnosti.
Compliance
Za vrijeme vožnje obavezno se pridržavati svih propisa o ponašanju na moru koji će vam biti objašnjeni prije vožnje. Apsolutno je zabranjeno brzo voziti (glisirati) na manje od 300 metara udaljenosti od obale. Apsolutno je zabranjeno upravljati plovilom pod utjecajem alkohola ili opojnih sredstava.
Responsibilities
Jet ski se uvijek iznajmljuje na vlastitu odgovornost što se utvrđuje obaveznim potpisom odgovarajućeg dokumenta prije vožnje. Samim tim, obrt Denor se ne može smatrati odgovornim za bilo kakve štete nastale prema trećim licima ili prometne prekršaje nastale za vrijeme vožnje.
Safety
Vožnja je dozvoljena samo po određenim koridorima koji će vam se objasniti prije vožnje. Sva jet ski plovila su opremljena uređajima za daljinsko gašenje s kopna tako da će svako neprimjereno ponašanje biti sankcionirano gašenjem plovila i povratkom na plažu bez prava na povrat novca.
Disclaimer
Zadržavamo pravo odbiti iznajmljivanje jet skija bilo kome bez posebnog objašnjenja ukoliko osjetimo potrebu za to iz bilo kojeg razloga.

Recent work

  • Select category:
  • All

Design & Development by DenorTRAVEL

Website Security Test